Odzivi

N.M.
Draga Jana, lani, ko sem bila v stanju akutne tesnobe, sem z Vašo pomočjo naredila ogromen preboj, ogromen napredek. Seansa z Vami je bila pika na i vsega, kar sem znala, spoznala, se naučila o sebi in o drugih (predvsem o sebi) na klasični/-h psihoterapiji/-ah. Vi ste mi dali to, cesar mi ni dal noben psihoterapevt, ampak res noben, pravzaprav me sploh niso slišali, razumeli. Energija, energetske vezi in prekinjanje le-teh, kako neizmerno pomembno je to in kako osvobajujoče, ko zmoreš to storiti. 
Od najine lanske seanse sem psihično, čustveno mnogo bolje. Bila sem v tako zelo slabi kozi, ko sva odstranjevali navlako iz moje glave, prsnega kosa... Potem pa, po najini seansi - kar naenkrat se je zgodilo - sem začela sama od sebe iz sebe in s sebe dobesedno metati vse, kar me je dušilo, kar me duši in kar ni moje. Dobesedno sem začutila potrebo po tem, kar se mi do takrat se nikoli ni zgodilo.
In to počnem vsak dan - vedno znova, enkrat bolj, drugič manj uspešno, vsekakor pa lahko rečem, da sem zelo napredovala, kar se tega tice.
Prebiram Vase objave na fb - hvala za vse, kar nam dajete! Vsebinsko, sporočilno so objave vrhunske! So točno to, kar bi si želela, da bi sama v preteklosti dobila od psihoterapevtov. In ne le to, Jana, tudi stilsko, z vidika jezika, to Vam moram povedati, so objave izjemne! 
Ste ena tistih redkih oseb, ki so v meni pustile (in ki puščajo) izjemen pečat!
K.Z.
Čudovita, preprosta knjiga. Z lahkoto in nevsiljivo dela notranje premike, vabi k prebujanju. Lepo. HVALA!
m.v.

Spoštovana gospa Jana,
najprej hvala za knjigo. Berem jo kot učbenik in zato zgleda, da ne prilezem nikamor, ampak meni daje veliko snovi za razmišljanje. Sem recimo na polovici.
Že po parih straneh sem postala grozno jezna na Vas. Kje ste bili z vsemi temi nasveti, mislimi, vsem skupaj leta nazaj, ko sem se smilila sama sebi (no, saj občasno se še, priznam)?! To knjigo bi morala prebrati vsaka ženska, PREDNO se poda na "lov" za novim partnerjem. Ne bom rekla, da ga ne "lovim" tudi jaz, a zdaj bolj razumsko, bolj brez (pre)velikih pričakovanj. Ne, v resnici nisem jezna Vas, v resnici sem Vam globoko hvaležna za to knjigo. Hvaležna tudi prijateljici, ki je Vaša prijateljica na FB-ju, ker sem preko nje izvedela za Vas.
Še to: na Polnočni klub, v katerem ste sodelovali, sem gledala z zamudo in bil je prvi, ki sem ga gledala v celoti. Tudi to bi si morala ogledati vsaka ženska, ki ostane sama in bi si rada na novo zgradila neko skupnost.

T.S.

Prebrala sem vašo knjigo na mah :). Super je, všeč mi je :). Sama sem se večkrat našla v knjigi, čeprav takšnih in drugačnih nagnenj ne kažem več, ampak sem se pa kar lepo nasmejala sama sebi :). In kar se tiče odpiranja profila na raznih straneh za samske, sem kar lepo spremenila mnenje :), ker NIKOLI nisem bila za te stvari, vendar bi se sedaj brez predsodkov vpisala na stran za samske :)
Se že veselim vaše nove knjige :)

S.

Draga moja Jana, samo rada bi ti sporočila, da se počutim odlično in lahkotno. Neko veliko breme je šlo iz mene in že včeraj sem imela čudovito popoldne. Ne vem kaj in kako to delaš, ampak rezultat je več kot očiten. Saj vem, da s pomočjo Vesolja, ampak ti znaš na poseben način. Včeraj sem čutila tako izpolnjujoč mir in sem uživala v tem, da sem bila sama in moj um je počival. Nabrala sem si malo novih moči. Resnično in iskreno ti hvala.

K.

Draga Jana! 
Včerajšnja delavnica TRANSFORMACIJA UŽALJENOSTI S POTOVANJEM V VESOLJE je bila res čudovita, preživeta v dobri družbi in z veliko notranjega dogajanja. Res bi mi bilo žal, če se je ne bi udeležila. Še danes mi je žal za prvo pri kateri so me zadrževali notranji predsodki, ampak s tvojo pomočjo mi je uspelo tudi to premagati in če že ne prvič, se udeležiti drugič. Hvala, res si naša dobra vila, ki nam pomagaš vedno in povsod.

t.v.

Draga Jana,
knjigo sem prebrala na dih.....ne čisto vse, niti po vrsti......med klepetom s prijateljico, ko sem ji brala odlomke sva jo skoraj predelali......danes bom to naredila še enkrat in pa tako kot bog zaukaže!
Draga, v Ameriki je to best-seller, pri nas se bo za to treba malo bolj potrudit. Knjiga nagovarja resnično vsako žensko dušico in zagotovo se vsaka najde v opisih....je tako prijetna in sveža, brez zateženih navodil, kot bi vse bilo takooo zelo enostavno - tako kot doživljanje sebe v odnosu v resnici mora biti. Je pa tudi res, da knjiga nosi energijo "vse je mogoče", tako da je to, po moje, tudi energijska knjiga...Iz nje kar žari pozitivnost, radost, veselje do življenja...in vse drugo kar nas lahko navdihuje.
Si pomislila, da v resnici pišeš energijske knjige?? Si pomislila, da mogoče že prihaja čas za urejanje novih zamisli za novo "energijsko" knjigo? Mogoče se ti v tem trenutku vse skupaj zdi že preveč, ampak sedaj si na valu in kot srfarji moraš čimdlje drset po tej energiji uspeha. Zadrži v sebi ta spomin in ga ohranjaj!
Poljubček, navdušena T.

I.M.

Kako lepo se je potapljati vase, odkrivati globine sebe, ki so bile že dolgo prikrite in skrite. Spoznavati, opazovati sebe, čustva, reakcije, odkrivati pluske +in minuske -......  Poskušati neobremenjavti se z drugimi, jih gledati, sprejemati kot pozitivo :) ... Vse prenesti na papir in čez čas pogledati spremembe.
Lepo je biti JAZ  :)
Jana HVALA  :)

m.

Danes sva govorila po skypu in ga je kar razganjalo od optimizma in dobre volje. Omenil mi je, da vam je dolžan še poročilo o počutju in da ga vam bo poslal zjutraj. ( po njihovo) Nekoliko ga še boli rana na trebuhu, kjer je bil prerezan.
Trenutno  se ubada le s "problemom", kako ne razlagati  kako se mu je uspelo tako hitro pobrati,  da ga ne strpajo v kakšno ustanovo. ;)  To, da je bil zdravljen daljinsko iz Slovenije se res sliši neverjetno, predvsem, ker večina Američanov sploh ne ve za Slovenijo.

V.Š.

Pozdravljeni, pišem vam v zvezi s svojim počutjem, kajti od našega zadnjega srečanja je minil že en teden. Glede počutja lahko rečem, da je postopno osvobajajoče, namreč po korakih se približujem stvarem, ki sem jih do sedaj potiskala na stran, če oblikujem to kot lekcijo, lahko rečem, da se sedaj urim v odpuščanju do sebe. Vem, da sem potrebna sprave in ko to dosežem navznotem, me bo doletelo tudi navzven. Pogovorila sem se tudi z mami in razjasnili sva nekatere stvari. Vam osebno se imam veliko za zahvaliti, zaradi vaše odprtosti sem zmogla spraviti stvari ven iz sebe, tako je celotna situacija dobila drugo težo, ker je to preteklo dejanje, nanj gledam kot na preteklost. Sedaj si želim na polno živeti in zato vam lepa hvala, ker ste bili prvi, ki ste mi pokazali pot.

Alenka

Danes je za mano drugo srečanje z Jano, ki je nekaj najbolj prijaznega in toplega, kar se mi je zadnje čase zgodilo. Moja rama me ne boli več, kolk kot da ga nimam. Občutja, ki jih pri Jani doživiš, pa naprecenljiva. O tem, kako se počutiš po tem, ...to pa priporočam, da naj gre vsak kar sam ugotovit, ker je fantastično.

Andreja

Lahko samo sanjamo o stvareh, ki se nam nikoli ne bodo zgodile. S srčno toplino je tukaj ga. Jana, ki nam odpre nove dimenzije življenja. Z njeno toplino lažje slalomiramo med pustim vsakdanom. Njena pozitivna energijami je dala krila, prepodila strahove in me povedla v nov svet. Naučila me je živeti na tej strani sveta  in mi odprla pot do naših angelov varuhov. 
Beseda HVALA bi bila premalo za vso pozitivno vesoljsko energijo in nova življenska spoznanja. Jana, HVALA ker si ter tvojo moč energije in modrosti življenja deliš z nami!

A.

Pred dvema dnevoma sem bila pri vas, cela skrušena in razsuta ... Ne vem kaj ste "delali" z mano, ampak včeraj sem se počutila kot prerojena, niti sledu ni bilo o nemočni in objokani A. Na mediaciji sem bila odločna in mirna in dosegla, kar sem želela. Še sodelavke so me samo gledale in me spraševale kaj sem naredila s sabo, da sem se pobrala v enem dnevu.
Hvala vam, sem vam zelo hvaležna, da ste me spravili k sebi v tako pomembnem trenutku, da sem lahko včeraj odigrala pomembno vlogo kot mama in za mojega sina izbojevala primerno preživnino.

K.

Draga Jana, ko pa se zmanjša količina tablet za ščitnico in to v dobrih dveh tednih pa je res veselje neskončno:))))) Hvala:))))

Leila

in ja sem vzela vašo idejo bolj za hec, vendar vse kaže na to da SEM NOSEČA, po toliko letih neplodnosti, potem pa z vami dam eno uro bioenergije skozi in je tu rezultat :) Še bo trajalo preden bom popolnoma dojela... občudujem vašo energijo, hvala zeloo :)

Sandra

Jana in Reiki sta prišla v moje življenje ob natanko pravem času, v pravem prostoru in z veliko višjim namenom in poslanstvom, kot sem ga sprva uspela dojemati. Že vrsto let raziskujem duhovnost, vendar mnogim stvarem, ki sem jih že neštetokrat prebrala, nekako še nisem uspela verjeti. Jana mi je s svojim prepričljivim znanjem in njeno globoko zavestjo o zdravilni energiji, odstrla mnogo tančic. Danes razumem več in globje. Delujem širše in bolj spontano. Zaupam življenju in se ga veselim. K njej sem prišla, da bi pomagala drugim in sebi. Vendar je njen dotik v moje življenje prinesel tudi upanje. 
Jana je v svoje okrilje prevzela mojega sina, ki se bori z boleznijo motnje hranjenja in se nam v tej težki borbi že prižiga svetloba. Jana ni samo zdravilka, postala je najina prijateljica in terapevtka. Janina energija dela čudeže. Hvala ti Jana, da si tu, zdaj in da nas je Vesolje združilo. Januarja se bom pri njej udeležila delavnice USUI REIKI II. stopnje in se neskončno veselim, da imam to možnost, napredovati skupaj z Jano.

S.K.

Najlepša hvala za prijaznost in vso energijo. Čuti se, da ste nekaj posebnega in da iskreno želite pomagati ljudem z darom, ki ga imate.

N.Š.

Pozdravljeni :), pišem vam, da vam povem, da se veliko bolje počutim odkar vas poznam, imate res močno energijo in vas iz srca občudujem :). Hvala, ker ste mi pomagali na moji poti in me usmerili v pravi smisel življenja :). Hvala vam za tako globoko pomoč, veliko smeha in ljubezni vam iz srca želi N.*

S.

Draga Jana,poslana si iz Vesolja. Pomagala si mojemu sinu in meni. Ko sem obupala nad uradno medicino, nad tem da zmorem, nad lastnim bojem in zaupanjem, sta se najini poti prekrižali. Z namenom. V trenutku, ki se je moral zgoditi natanko tako kot se je. Tvoja energija je neprecenljiva, kot tudi tvoja osebnost in predanost delu.

Andreja

Včeraj sem res uživala, zdaj bom pa zadeve lažje pognala v prakso, saj si nam dala ogromno tvojega dragocenega znanja in izkušenj.

M.W.

ljudje smo čudna bitja: Venomer se pritožujemo nad življenjem nad tem, da nimamo službe, da ni denarja in še in še in še... Zavedati se je treba da tudi če imamo denar službo nam to ne bo prineslo sreče. Človek se zave šele kaj je to nesreča, ko ga zapusti zdravje. ZDRAVJE je edinstveno in nima cene. Če ste izgubili upanje nad življenjem in strmite v brezno kjer ne vidite izhoda, verjemite za vsako stvar obstaja rešitev. Jana je sonček, ki Vam bo osvetlila življenje in Vam pomagala skozi hude čase pa naj Vas pesti zdravje ali kaj drugega. Pristopila bo s toplo besedo in svoj dar uporabila tako, da bo Vam olajšala tegobe, ki Vas pestijo. Meni je pomagala in verjamem, da bo tudi Vam. Ne oklevajte odločite se in pojdite na terapijo k JANI. Meni je ta odločitev spremenila življenje. Zdravje se mi izboljšuje in splošno počutje je znatno bolje zato še enkrat HVALA Jana.

Prikaži več