Članki

Ne odnehaj

Pravi, da to kar delam, ne pomaga. Da je mislila, da se bo počutila boljše, a se počuti še slabše. Da še več misli na bivšega. Da ji tisto, o kontroli uma ne gre. Da je preveč dela. In da, če znam narediti, da se partner vrne. Res, da je bil ignorantski, nesramen, da ga je prosila, se prilagajala, jokala, bila sama veliko noči, ampak ona ga ljubi. In verjame, da bo nekega dne spoznal, da je ona prava zanj. Ona ve, da si on globoko v sebi to želi. Samo ne pokaže. On tudi globoko v sebi ve, da je njegova duša dvojčica, samo te bližine se boji, zato je osoren do nje. In, ko sta se nazadnje pogovarjala, je čutila, da mu prihaja blizu, zato je tudi postal nesramen. Da se je odločila še malo počakati, ker se ji zdi, da bo kmalu uvidel...

In jaz bi jo najraje objela in peljala pred ogledalo in povedala, naj se pogleda, naj pogleda v sebi to ranjeno, obupano, ponižano žensko v sebi in ji pove, da si zasluži več. Rada bi ji povedala, da je v njej neskončna moč. Da je življenje v njenih rokah. Da zmore, da je življenje njeno. In, da naj nekaj stori. Ker zgodi se tako ali tako. Odvisno je le od tega, ali bo držala volan v rokah ali ne. Da nimamo samo ene duše dvojčice. Da je okrog nje veliko dobrih, prijaznih, ljubeznivih moških, ki bi jo radi imeli radi. Ki bi radi z njo zaspali. Ki bi se radi z njo zbudili. Samo možnost naj si da. Naj da možnost sebi.

Nihče, prav nihče ne more storiti ničesar namesto vas. Če želite dobiti plačo, morate vsako jutro vstati in oditi v službo. Tam več ali manj nekaj narediti in potem dobite plačilo. Delodajalec vam omogoči delo, narediti morate vi.

Tu je enako. Bogovi, boginje, angeli, nadangeli, takšne in drugačne energije vam dajo možnost, pokažejo pot, a hoditi morate vi. Pokažejo vam več poti, a če se ne boste premaknili, boste ostali točno tu.

V knjigi 8 moških – zakaj pa ne? so poti, so načini, je razlaga, a delo je na vas. Tretmaji so priprava terena, očistimo energije, pokažem vam jih, razložim vam, vas naučim, a vsakdanje delo ostane vam. Vsakokrat, ko nekaj očistite, se frekvenca energije dvigne, bolj kot ostajate na mestu, bolj se frekvenca energije spušča. Imate pot, a se boste na začetku vsakih 5 sekund ustavili in začeli znova. Korak za korakom. In znova. In znova. In odganjali glas v sebi, da je to »kr neki«, da ne deluje, da vas ima nekdo za norca. Od vas je odvisno ali boste vztrajali ali popustili.

Vsi občudujemo Tino Maze. A ste si kdaj pogledali njene treninge? A ste kdaj pomislili, koliko moči, vztrajnosti, nepopustljivosti je v njej? Ste kdaj pomislili, kolikokrat ji ni uspelo, kolikokrat jo je vse bolelo, kolikokrat je jokala, kolikokrat se je spraševala, če ji je vsega tega sploh treba? In potem rečejo, da ji ni uspelo, ker je SAMO druga, tretja ali četrta. In, da je imela srečo in razne takšne nebuloze. Tina ima cilj, vzdržuje fokus, ima poti, odlično ekipo, a gara sama. Verjemite mi, Tina je na treningu sama s sabo. Nihče namesto nje ne more zgraditi niti ene njene mišice.

Zato ne odnehajte po enem dnevu, po enem tednu. Leta in leta navad, drugačnega razmišljanja, načina življenja ne morete spremeniti v enem dnevu ali enem tednu. Verjetno ste že slišali za program Don Pierino, program za pomoč odvisnikom. Telo se opojnih substanc očisti v 3- 10 dneh. Program traja najmanj 3 leta, da spremenijo način razmišljanja, navade, naravnanost...

Ljudje imamo svobodno voljo. Vi imate svobodno voljo. Odločite se. In stopite. In čez čas se boste počutili vse bolje in bolje. In v vaše življenje bodo začeli prihajati prijetnejši ljudje. In ljudje vam bodo rekli, da imate srečo. In vi se boste samo nasmehnili.

več v FB skupini Čarobni odnos in v knjigi Čarobni odnos

Priporočam v branje

LABIRINT ŽIVLJENJA
ODGOVOR ZA N.
DELO NA SEBI – PARTNERSTVO