Članki

8.marec

Drage ženske,
nisem ravno najbolj navdušena praznovalka tega praznika, je pa edini dan, kjer se res govori o ženski. Rada bi, da se za trenutek globoko v sebi zaveste, da ste čudež življenja in da svet brez vas ne bi bil popoln.
Poiščite stik sabo, s svojo dušo. Zunanji svet nam ne more dati ničesar, če tega prej ne damo sebi.

  • če se bojite, da boste ostale same, vam ni treba pristati na vse, poiščite deklico v sebi in jo objemite, poiščite odraslo žensko v sebi in se pogovorita, da bo vse v redu, da nista nikoli sami, da imata druga drugo
  • če si želite slišati, rad te imam, najprej to povejte same sebi. Kako naj vam ljudje to povedo, če tega še sami sebi ne poveste?
  • če želite objem, se objemite in ljudje vas bodo objemali
  • odpustite si in se zavedajte, da ste zaradi napak v preteklosti danes tako v redu
  • da si liftinga obraza pravzaprav ne želite, ker v vsaki vaši gubi zgodba ene solze

Svet se spremeni, ko spremenimo sebe. Odnosi se spremenijo, ko spremenimo sebe. Vsak dan si povejte 8 spodbudnih, lepih, prijetnih stavkov. V stotih dneh je to 800 stavkov. 800 enakih, podobnih, vzpodbudnih stavkov, ki so vaši, ki božajo vašo dušo in srce.
In začnite se zavedati, kakšna moč je v vas. Vsaka ženska, četudi ima samo 50kg je sposobna dvigniti, premakniti avto. Zdaj ne morem, ker mi ni treba, ampak, če bom to moč rabila, jo imam. Je v meni. To zmorem in s to mislijo se podajte v svet v vsak dan.
In potem bo prišla mehkoba. In vedele boste, da celulit, kilogrami in probiotični jogurt ne določajo naše vrednosti. Vedele in čutile boste, da ste več kot dovolj dobre, več kot dovolj lepe, več kot dovolj sposobne.
Objemam vas,
Jana

Dragi moški,
niste druga liga, ste naš drugi pol. Vaša moška energija uravnoteži našo žensko. In ko je uravnoteženo, je tisto pravo, iz dualnosti nastane eno.
Hvala vam, da ste,
Jana