Članki

Postopek praznjenja trebuha

Na enak način kot prsni koš izpraznite trebuh.

Vdih, izdih, zaprite oči, pojdite v prsni koš. Ponoven vdih, izdih, spustite se v trebuh. Kako je v vašem trebuhu? Polno, prazno, boli, tišči? Ocenite s številko od 1-10 (1 prijetno - 10 težko, slabo, polno). Predstavljajte si, da ste se znašli v nekem prostoru, v neki sobi. Prestavljajte si, da se v tem prostoru, tej sobi, odprejo velika vrata. Skozi ta vrata naj odide vse, kar se je nabralo v trebuhu.

V trebuhu je največkrat zdrizasta, zoprna, lepljiva gosta snov, ki počasi teče čez vrata. Predstavljajte si, da v rokah držite gasilsko cev, iz katere teče bistra, čista, sveža hladna studenčnica. Ta studenčnica se lesketa, tako čista, hladna, sveža in prijetna je. Razredči gosto in lepljivo snov, da lahko hitreje odteka, prešpricajte vse stene, strop do čistega. Občutek v vašem telesu bo čisto drugačen. Potem pokličite vso lepljivo snov iz celega telesa, vsake vaše celice in dokončno počistite. Potem zaprite vrata in z vdihom in izdihom odprete oči, ali pa nadaljujete.

Če vas stiska ali boli želodec, stopite do njega. Vzemite ga v naročje, objemite ga in masirajte. Sprostil se bo in bolečina bo popustila. Enak lahko naredite z jajčniki, maternico. Odstranite umazanijo iz jajčnika, potolažite ga, omogočite mu, da se vrti v pravo smer. Zanimivo je, da se jajčnik vedno vrti. Maternico očistite, zmasirajte, razbremenite. Menstruacija bo manj boleča in cikel se uredi.

Stopite lahko do kateregakoli organa in ga pregledate, uredite, poravnate, razbremenite, očistite. Raztegnite hrbtenico. Lahko jo razstavite in ponovno sestavite kot lego kocke in začudeni boste nad rezultatom.

Edina stvar, ki vas bo ovirala, je vaš um. Aktiviral bo dvom. Ne dovolite mu, da zmaga. Vi ste gospodar svojega telesa.

več v FB skupini Čarobni odnos

Priporočam v branje

POGOVOR S SEBOJ
POŠTENOST, ODKRITOST DO SEBE
RAZLAGA BEAM METODE