Zanimivosti

Knjiga Čarobni odnos

naročilo TUKAJ 

FB skupina Čarobni odnos

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Knjiga 8 moških - zakaj pa ne?

Cena knjige je 19,50 €

Naročite jo lahko na info@studio-heliantha.si
Plačilo po predračunu, poštnina je brezplačna.
Oddaja Polnočni klub posneta na temo knjige TU 

 

V knjigi so na razumljiv način opisani procesi, ki se dogajajo v ljudeh. Stavek: »Razumsko mi je vse jasno, a si ne morem pomagati,« pove, da je globoko v človeku skrito »tisto«, kar določa način reagiranja in čutenja.

Razlaga notranje nezavedne procese in uči, kako jih obvladati. Neznanje povečuje strah. Rane preteklosti, poniževanja, zamere, boleči razhodi vplivajo na mišljenje, čutenje, reagiranje tukaj in zdaj. Na ta način se ustvarjajo nove bolečine, razvrednotenja in že tako slaba samopodoba je še slabša.

Ljudje slišijo, da se morajo imeti radi, a ne vedo, kako to storiti. Vedo, da ne reagirajo prav, a ne morejo reagirati drugače. Čutijo, da nekaj ni v redu v njihovem življenju, a ne vedo, kako naj to spremenijo. Vse bolj in bolj jih je strah in vse bolj in bolj so nemočni.

V prvem delu knjiga vodi do »tistega«, v drugem pa razloži, kako »tisto« odkriti, spremeniti, odvreči, zamenjati.

Znanje in razumevanje povečujeta moč. Ta knjiga daje moč. Razumeti sebe in imeti znanje, kako ukrotiti vihar v telesu, sta pogoja za ljubeče, čuteče odnose, zdravje in srečno življenje.

Z razlago, navodili in vajami vas vodi v harmonijo življenja, ki je splet hladnega razuma, topline srca in ljubezni duše.

 

  

Knjiga avtorice Jane Pristovšek 8 moških – zakaj pa ne? je nastala zaradi Katje. Preprosto je z vsem svojim žarom rekla: »Jana, ženske morajo to slišati.«

»Kaj se sedaj dogaja na tvojem ljubezenskem področju? Ponoviva: srečuješ in dobivaš se z moškim, ki ti ni pretirano všeč, nimaš občutka, da mu kaj posebnega pomeniš, preživita kakšen popoldan ali večer skupaj ... to že veš. Vmes čakaš, se tolažiš, da ti nič ne manjka, da imaš čudovito življenje, da ti lepše, kot ti je, ne more biti. Ampak že tri dni ni poslal sporočila. Presodiš, da je minilo dovolj časa in ga lahko pošlješ ti njemu. Izdelano imaš, koliko časa mora miniti, da ne izgleda, da si obupana. Izgledati mora tako, mimogrede, površno, kot, da si se slučajno spomnila. Izgledati mora brezbrižno.«

8 moških - zakaj pa ne? je knjiga, ki ti pove, zakaj ti ni potrebno pristati na vse in zakaj si zaslužiš le najboljše. Pove ti, da ti ni treba čakati tri dni, da dobiš odgovor na sms, da se ti ni treba prepričevati, da te ima nekdo na nek svoj čuden način rad, da ti ni treba pristajati na marsikaj samo zato, da ne boš sama in pove ti tudi to, česa morda ne delaš najboljše. Zakaj bi sovražila praznike, ker si sama in zakaj bi jokala v blazino? Povej si, da je dovolj. Dovolj osamljenosti, ki te duši in je ne maraš, dovolj čakanja, dovolj imaš ukvarjanja z žabci. Zaslužiš si več. Zaslužiš si človeka, ki te bo imel rad, ki ti bo to pokazal, povedal, ob katerem boš čutila, da je tvoje srce srečno.

Duhovna pot je na začetku težka, potem pa vse lažja;
posvetna pot je na začetku lahka, potem pa vse težja.
 
Bhagavad-gita