Delavnice

Reiki

Reiki je tehnika aktivnega in usmerjenega delovanja z energijo. Je najpreprostejša energetska tehnika, odličen start za spoznavanje bioenergije, ena redkih tehnik s katero pomagamo sebi, ne le drugim in s širokim spektrom delovanja. Na začetku preko rok teče univerzalna bioenergija v naše telo in se s tem fizično okrepimo, umirimo, razstrupimo, razbremenimo Drugim ljudem lahko pomagamo neposredno ali posredujemo z aktiviranjem energije na daljavo.
Prvenstveno je namenjena nam, odpravi oz. zmanjšanju telesnih težav, osebni rasti, spoznavanju sebe, ozaveščanju nezavednih prepričanj, predsodkov... Pomaga nam, da se osvobodimo boleče preteklosti, prenehamo se vrteti v začaranem krogu težav ter s pomočjo poglobljenih meditacij duhovno rastemo.
Reiki je dostopen vsakomur, da nam čas, da se energije navadimo in jo začutimo in dokaže nam "da Reiki res deluje". Z uporabo simbolov in mantr pretok energije pojačamo in postopoma pridemo do stopnje, kjer postanemo MOJSTER REIKIJA. 

 

Energija čustev

Vsaka misel in vsak dogodek v našem življenju ima svojo energetsko frekvenco. Kolikor bolj pomembna je neka misel ali kolikor bolj pomemben je nek dogodek v čustvenem svetu, toliko več energije vsebuje. Energetske frekvence misli ali dogodka se "naložijo" kot energetski spominski naboj v naše energetsko polje in nam pomagajo pri odzivanju na misli ali dogodke. Če so ti energetski spominski naboji nizkih frekvenc, nam v vsakdanjem življenju lahko povzročajo precej neprijetnosti. Vedno znova se znajdemo v enakih ali precej podobnih dogodkih, iz "neznanega" razloga prihaja do nesporazumov ali sporov, počutimo se precej nemočni in zdi se nam, kot da nas nekaj vleče navzdol in nazaj... Navajeni smo, da "neprijetne" dogodke in čustva, ki so z njimi povezani odrinemo. Več kot odrivamo in potiskamo v nnezavedno, več stisk se nabere. Ko nekaj odrinemo je samo vprašanje časa, kdaj pride spet nazaj. Potrebno je odstraniti energijo, ki je ob tem nastala in z odstranitvijo nezaželenih nizkih frekvenc se ne vračamo več v preteklost in preteklost ne "skače" več v našo sedanjost.

Čar Reikija

Čar Reikija je njegova preprosta in univerzalna uporaba, za katero, ko smo izurjeni, ne potrebujemo več priprave in čas, ampak ga v trenutku vklopimo v vsakdanje življenje, v določeno situacijo - ko smo na cesti, v službi, doma itn.
Reiki omogoča delovanje na telo.
Reiki omogoča, da razumete sebe.
Z Reikijem se spremenite in s tem spremenite potek dogodkov.
Z Reikijem postanete to, o čemer ste vedno sanjali.

 

Delavnice energije čustev

Energije čustev igrajo močno vlogo v medsebojnih odnosih. Srečni smo lahko šele, ko odstranimo energijo žalosti, uspešni smo lahko šele, ko odstranimo energijo neuspehov, ljubljeni smo lahko šele, ko prenehamo sovražiti in obsojati sebe, razumevajoči smo šele, ko znamo odpustiti sebi... V novo razmerje gremo lahko, ko zaključimo s preteklim. Ljudje ravnajo z nami tako, kot jim mi energetsko, ne razumsko, sporočamo. Sliši se zapleteno, a ni. Navodilo uspeha je: ozavesti, opusti in spremeni.

Reiki je darilo, ki ga lahko podarite sebi in drugim.
Reiki je potovanje.
Reiki je univerzalna ljubezen, ki je nikoli ne zmanjka.

Izberite delavnice

Delavnice
USUI REIKI

Klikni za informacije

USUI REIKI - TERMINI

Delavnice
ENERGIJA ČUSTEV

Klikni za informacije

ENERGIJA ČUSTEV - TERMINI

 Ni ti slučajno podeljeno življenje,
nisi slučajno tukaj in sedaj,
nisi naključje ali napaka narave.
Tu si zato, ker si izbran,
ker si nekaj posebnega,
ker si čudež narave.
Zato živi življenje,
vzemi ga v svoje roke in deluj,
poišči moč v sebi,
poišči rešitev,
poišči pot
in pojdi...
pojdi po mavrici življenja...